Frans

Op zoek naar (bijles)docent Frans voor school of studie? Of gewoon op zoek naar lessen om het wat roestig geworden Frans wat op te vijzelen? Hier ben ik 😊!

Al op de middelbare school gaf ik bijles aan klasgenootjes en tijdens mijn studie gaf ik bijles aan mijn studiegenoten en aan middelbare scholieren via een huiswerkinstituut. Ondertussen ben ik eerstegraads docent Frans en geef ik daarnaast vaak bijlessen. Zijn ze effectief? Dat moet je aan mijn leerlingen vragen, maar als je het mij vraagt zit het wel goed: ik hoor altijd mooie cijfers terug.

Een (bij)les van mij ziet er niet voor iedereen hetzelfde uit: ik pas me aan, aan wat jij nodig hebt: en dat is uiteraard voor iedereen verschillend. Zo geef ik de ene dag een hele strakke bijles en herhalen we de werkwoorden en hameren we er wat grammatica in, en op de andere dag zit ik met een kop thee of koffie gezellig te kletsen, evidemment en français.

Live lessen zijn mogelijk in Zoetermeer, bij mij op locatie. Online lessen behoren uiteraard tot de mogelijkheden en zijn momenteel erg in trek. Ben je op zoek naar iets specifieks en wil je weten of ik je daarbij kan helpen? Schroom niet en stuur me een berichtje via de contactpagina of via info@geeveel.nl .

Tarieven*

Online les 30,- per uur
-de les wordt gegeven via Zoom.

Live les 40,- per uur

*GeeVeeL is vrijgesteld van btw.