Baby- en Kindergebaren, Dunstan Babytaal

Partners / Samenwerkingen

Partners en/of samenwerkingen met anderen, naast superleuk, ook supernuttig! Want met alle foefjes die er nodig zijn om enige vorm van zichtbaarheid te hebben online, zijn ze zeer handig.
Nouja, en dus heb ik me er ook maar aan gewaagd om ‘partner’ te worden.

Zo ben ik sinds 2024 dus ‘lid’ van het Geboorte Event. Het Geboorte Event organiseert bijeenkomsten op verschillende locaties in het land die gericht zijn op de zwangerschap, de geboorte, de kraamweek en het eerste jaar van een baby. Mijn pagina kun je vinden door hier te klikken.

 

Daarnaast stond ik in 2023 opeens voor de vraag of ik door ging met het geven van cursussen Baby- en Kindergebaren of niet. De organisatie waar ik in 2020 mijn docentopleiding voltooide stopte ermee en hun materialen mochten dus ook niet meer gebruikt worden. Gelukkig was Saskia van Minitolk bezig met het ontwikkelen van haar eigen gebarentekeningen en bood zij de mogelijkheid om hier voor cursusdoeleinden gebruik van te maken. Super fijn natuurlijk, want zo hoefde ik niet op zoek naar iemand die goed kon tekenen! Het pluspunt is dat er nu een groepje docenten is ontstaan rondom Saskia, waardoor we van elkaar kunnen leren en samen onze kennis up to date kunnen houden.

En wie weet komen er in de toekomst nog wel meer samenwerkingen tot stand en dan zal ik dit bericht wel verder uitbreiden 🙂