Dunstan Babytaal

Wil je vanaf de eerste dag dat jullie baby bij jullie is hem/haar kunnen begrijpen? Dat kan! Alle baby’s ter wereld hebben namelijk dezelfde manier van communiceren: huilen. Huilen? Ja. Wat veel mensen echter niet weten is dat er een verschil zit tussen de huiltjes én dat je dat iedereen dat verschil kan horen. Iedereen? Ja, iedereen die een beetje oefent en weet waar er naar geluisterd moet worden, kan dit horen.

Deze universele babytaal waarmee een baby met zogeheten ‘reflexgeluiden’ haar/zijn basisbehoeften aangeeft is dus goed te leren. Nu hoor ik je denken; kost zeker de hoofdprijs? Absoluut niet.

In een twee uur durende cursus leer ik je de geluiden, hoe je ze kunt herkennen en wat ze betekenen. De cursus wordt in huiselijke setting gegeven met maximaal 4 deelnemers. Het advies is de cursus tijdens het derde trimester van de zwangerschap te volgen, zodat je vanaf dag 1 weet waar je op moet letten.

Kijk in de cursuskalender voor geplande cursussen of stuur mij een berichtje (via mail of de contactpagina) om iets in te plannen op een ander moment. Indien gewenst kan de cursus ook online gegeven worden.

Cursustarieven*

De cursus Dunstan Babytaal kost €30,- per persoon, of €50,- voor een duo-aanmelding.

*GeeVeeL is vrijgesteld van btw.