Eerste Hulp

Weet jij wat je moet doen als er iemand hulp nodig heeft? En weet jij hoe je moet reanimeren?

Het merendeel van de mensen zal hier twijfelend of negatief op antwoorden. Niet omdat ze het niet willen weten, maar gewoon omdat het er steeds niet van komt om een cursus te volgen of omdat het al (tientallen) jaren geleden is dat ze een cursus hebben gevolgd.

Wacht nu niet langer! Stuur me een berichtje (via info@geeveel.nl of de contactpagina) en we plannen een reanimatiecursus (aan volwassen of aan kinderen) (± 2 uur), een workshop Eerste Hulp aan Kinderen (± 2 uur) of een cursus Stop De Bloeding Red Een Leven (± 3 uur) in jouw eigen woonkamer; ik verzorg het materiaal en de kennis, jij de koffie: hoeveel makkelijker kan het zijn?

Tarieven voor cursussen bij jou thuis*

Reanimatiecursus – 1 of 2 personen (incl. NRR-certificaat€ 75,-
– iedere extra persoon (tot maximaal 6 personen) € 20,-

Workshop Eerste Hulp aan Kinderen – 1 tot 3 personen € 75,-
– iedere extra persoon (tot maximaal 12 personen) € 15,-

Cursus Stop De Bloeding Red Een Leven – 1 tot 3 personen (incl. SDBREL-certificaat) € 100,-
– iedere extra persoon (tot maximaal 6 personen) € 30,-

 

*exclusief reis- en/of parkeerkosten, er worden geen reiskosten berekend binnen Zoetermeer.
**GeeVeeL is vrijgesteld van btw.

Overige cursussen en workshops

Op aanvraag kunnen er ook andere cursussen en workshops georganiseerd worden. Denk bijvoorbeeld aan de opleiding voor het Diploma Eerste Hulp, het Diploma of Certificaat Levensreddend Handelen, het Certificaat Eerste Hulp aan Kinderen of het Certificaat Wandelletsel (allemaal gecertificeerd via Het Oranje Kruis), of aan workshops op het gebied van Eerste Hulp, volledig op maat gemaakt. Schroom niet om contact met mij op te nemen via info@geeveel.nl of via de contactpagina; zelfs als ik je niet verder kan helpen, kan ik je wellicht doorverwijzen naar een goede collega die dat wel kan.