Baby- en Kindergebaren

Baby- en Kindergebaren

Babygebaren zijn een manier om te communiceren met je kindje als praten nog niet lukt. Vanaf ongeveer 8 maanden zijn kindjes in staat om terug te gebaren, maar net als alle ontwikkelingen kan het ook iets eerder of juist later zijn. Uiteraard zijn er ook nog andere factoren die een rol spelen. Welke? Dat leer ik je graag tijdens een cursus babygebaren! Uiteraard leer je dan niet alleen wat babygebaren inhoudt en hoe je ze in de praktijk gebruikt, maar leer je ook direct een aantal gebaren (minimaal 40 tijdens de cursus) zodat je thuis direct kunt beginnen. De gebaren die tijdens de cursus gebruikt worden komen overigens uit de Nederlandse Gebarentaal.

Ben je al bekend met babygebaren of ben je na de cursus zo enthousiast geworden dat je meer wil leren? Volg dan eens een themabijeenkomst samen met je kind! Daar leer je samen nieuwe gebaren aan de hand van spelletjes, liedjes of een verhaaltje.

De cursus of themabijeenkomst wordt in een huiselijke setting gegeven met maximaal vier deelnemers. Indien gewenst en mogelijk kan de cursus of themabijeenkomst online gegeven worden. Kijk in de cursuskalender voor geplande cursussen, of stuur mij een berichtje (via info@geeveel.nl of via de contactpagina) om iets in te plannen.

Cursussen en tarieven*

Cursus Babygebaren 30,- (duo-aanmelding 50,-)
– duur: 2 uur

Babygebaren samen met je kind 7,50 (1 ouder & 1 kind)
– Themabijeenkomst van 30 minuten.

*GeeVeeL is vrijgesteld van btw.

Babygebaren op het werk

Naast cursussen aan (groot-)ouders/verzorgers is het ook mogelijk om een cursus te geven op het kinderdagverblijf, aan gastouders of andere beroepsmatig geïnteresseerden. Stuur een berichtje voor de mogelijkheden.