Ervaringen

Lees hier de ervaring van anderen met GeeVeeL. Klik hier om een beoordeling achter te laten.

10/10 Vicky geeft mijn zoon van 13 bijles en weet aan te sluiten bij wat hij nodig heeft, waar hij dat eigenlijk zelf niet eens weet. Hij zucht steeds als hij de bijles ‘in’ moet (want Frans is nog steeds niet zijn favoriete vak), maar komt er altijd met een tevreden gezicht uit. Met als eerste resultaat een overtuigende voldoende voor zijn toets. Dankjewel voor je geduld Vicky!
– Corine

10/10 Vicky is een superprof! Ze heeft me veel geholpen tijdens mijn studie Frans. Ze heeft enorm veel geduld. Ik vond de stof behoorlijk moeilijk. Vicky heeft me er doorheen gesleept. Ik kan geen betere docent aanraden.
– Kim

10/10 Dankzij de goede, duidelijke en geduldige bijlessen van Vicky heeft mij dochter 13 jr de hoogste cijfer behaald op haar toets in de klas en daarmee haar onvoldoende opgehaald op haar rapport! Dank je wel Vicky! Zo blij dat we jou hebben gevonden op Superprof!
Melissa

10/10 Mijn vrouw en ik hebben ter voorbereiding op onze wereldreis EHBO lessen gevolgd bij Vicky. Vicky is een prettig en vriendelijke instructrice en zeer bekwaam en kundig in haar instructies. Ze heeft heel veel ervaring en kennis over het onderwerp. Wij wilde vooral een basiskennis krijgen van EHBO om snel en pragmatisch te kunnen handelen tijdens noodsituaties op reis. Dit is geen standaard lessenpakket en Vicky heeft voor ons een op-maat lespakket samengesteld. Hierdoor gaan wij nu zekerder op reis. Kortom, een hele fijne ervaring en ik zou Vicky zeker aanraden voor het nemen van EHBO lessen.
– Sebastiaan